Categoria: L'OLLA.

MENÚ D (Pica-Pica)

Un Menú pensat també per fer a peu dret, en dies que va bé que la gent tingui una certa mobilitat com festetes d’aniversari, trobades en grup, cloendes d’actes…

Inclou:

Cassoleta de galeta amb formatge fresc i melmelada

Croqueta de gorgonzola i nous

Croqueta de sèpia amb la seva tinta

Hummus de cigró menut de Gallecs

Bastonets de pollastre amb espècies i salses

Briuat de carn amb espècies (el Briuat és un triangle originari del Marroc)

Coca del Forn Domènech amb verdura

“Quiche” de bolets (de Bolet Ben Fet)

Hamburgueseta de vedella de la Soleia amb ceba caramel·litzada amb panet del Forn Domènech

Beguda inclosa (aigua)

 

Preu: 22€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart