Categoria: L'OLLA.

MENÚ D (Pica-Pica)

Un Menú pensat també per fer a peu dret, en dies que va bé que la gent tingui una certa mobilitat com festetes d’aniversari, trobades en grup, cloendes d’actes…

Inclou:

Cassoleta de galeta amb formatge fresc i melmelada

Croqueta de gorgonzola i nous

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

Hummus de cigró menut de Gallecs

Bastonets de pollastre amb espècies i salses

Briuat de carn amb espècies (el Briuat és un triangle originari del Marroc)

Coca del Forn Domènech amb verdura

“Quiche” de bolets (de Bolet Ben Fet)

Hamburgueseta de vedella de la Soleia amb ceba caramel·litzada

Beguda inclosa (aigua)

 

Preu: 21€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart