Categoria: L'OLLA.

MENÚ C (Menú degustació)

Inclou:

Xips de moniato

Ous estrellats

Croqueta de cua de bou i rossinyols

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc, fet per la Jamila)

Coca de pernil ibèric i formatge brie de can Bordoi

Caneló de verdures de l’hort i bolets (segons boletaires) amb beixamel de castanyes

Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana

Tallarines de calamar saltades amb verdures

Trossets de pop a la brasa

Melós de galta de vedella amb verdures, xips de carxofa i bolets

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Bombons de “Hi som” i Bola de gelat de vainilla amb encenalls de brownie

 

Preu: 35€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart