MENÚ C (Menú degustació)
Inclou:
Xips de moniato
Ous estrellats
Croqueta de cua de bou i rossinyols
Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc, fet per la Jamila)
Coca de pernil ibèric i formatge brie de can Bordoi
Caneló de verdures de l’hort i bolets (segons boletaires) amb beixamel de castanyes
Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana
Tallarines de calamar saltades amb verdures
Trossets de pop a la brasa
Melós de galta de vedella amb verdures, xips de carxofa i bolets
Beguda inclosa (aigua)
Postres:
Bombons de “Hi som” i Bola de gelat de vainilla amb encenalls de brownie
Preu: 35€ per persona
TARAMBANA, restaurant Slow Food
Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.
En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.
Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.
Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.
Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.
Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart