Categoria: L'OLLA.

MENÚ C (Menú degustació)

Inclou:

Xips de moniato

Ous estrellats

Croqueta de cua de bou i rossinyols

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle origibari del Marroc, fet per la Jamila)

Coca de pernil ibèric i formatge brie de can Bordoi

Caneló de verdures de l’hort i bolets (segons boletaires) amb beixamel de castanyes

Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana

Tallarines de calamar saltades amb verdures

Trossets de pop a la brasa

Melós de galta de vedella amb verdures, xips de carxofa i bolets

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Bombons de Hi Som
i
Bola de gelat de vainilla amb encenalls de brownie

 

Preu: 32€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart