Categoria: L'OLLA.

MENÚ C (Menú degustació)

Inclou:

Ous estrellats

Croquetes de marisc

Coca d’escalivada

Flam d’albergínia amb un toc de confitura de tomàquet

Briuats d’espinacs, panses, pinyons i formatge de cabra (triangle originari del Marroc)

Amanida Esbioesfera (restaurant Slow Food de Cardedeu) Carpaccio de cogombre, saltat de pastanaga i ceba, salsa de iogurt i cruixent d’ametlla de Can Galderic

Pop a la brasa

Secret ibèric

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Bola de gelat de vainilla amb encenalls de brownie

 

Preu: 32€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.
Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart