Categoria: L'OLLA.

MENÚ B (Menú degustació)

Inclou:

Patates braves

Xips de moniato

Briuat de pollastre al curri  (triangle originari del Marroc, fet per la Jamila)

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

Croqueta de brie i tòfona

Coca Cardot (Associació cultural que organitza el Cardejocs, ludoteques per a tots els públics i el Cardoterror, festival de terror) de carn picada de vedella de la Soleia, ceba i gratinada amb formatge de vaca de Can Bordoi

Amanida “Magranes molt” (enciam, bastonets de poma, fruits secs de can Galderic, boletes de formatge de cabra de Can Bordoi i magrana)

Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana

A triar un plat per persona abans de venir:

Hamburguesa de vedella de la Soleia farcida de formatge de cabra o de verdures  o de ceba caramel·litzada o sobrassada de Mallorca o botifarra negra (cal triar el farcit de l’hamburguesa abans de venir)

o

Bacallà a la llauna

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Magrana amb suc de taronja de cal Valls i bola de gelat de vainilla

Preu: 26€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart