Categoria: L'OLLA.

MENÚ B (Menú degustació)

Inclou:

Patates braves

Xips de moniato

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc, fet per la Jamila)

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

Croqueta de llagostins amb rovellons

Coca Senglars de Cardedeu (carpaccio de peus de porc amb bolets i formatge d’ovella de Can Bordoi)

Amanida Magranes molt (enciam.bastonets de poma, pinyons, encenalls de pernil ibèric, boletes de formatge de cabra de Can Bordoi i magrana)

Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana

Hamburguesa de vedella de la Soleia farcida de formatge de cabra o de verdures  o de ceba caramel·litzada o sobrassada de Mallorca o botifarra negra (cal triar el farcit de l’hamburguesa abans de venir)

o

Bacallà a la llauna

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Magrana amb suc de taronja de cal Valls i bola de gelat de vainilla

 

Preu: 26€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart