Categoria: L'OLLA.

MENÚ B 

El pica-pica inclou:

Ensaladilla russa a l’estil del Tarambana

Amanida Pep Salsetes (savi vallesà) amb varietat de tomàquet de llavors
recuperades

Coca Senglars de Cardedeu (una colla que van a córrer pels boscos al voltant de Cardedeu, les nits de lluna plena) Carpaccio de peu de porc amb bolets i formatge d’ovella de Can Bordoi

Croquetes de sèpia

Briuats de carn de vedella de la Soleia amb espècies (triangle originari del Marroc)

Musclos a la brasa a l’estil del Tarambana

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

Hamburguesa de vedella de la Soleia farcida de formatge de cabra o de verdures  o de ceba caramel·litzada o sobrassada de Mallorca o botifarra negra (cal triar el farcit de l’hamburguesa abans de venir)

o

Bacallà a la llauna

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Pa amb oli i xocolata

Preu: 26€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.
Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart