Categoria: L'OLLA.

MENÚ B (Menú degustació)

Inclou:

Patates braves

Trio d’hummus d’hivern (pastanaga, remolatxa i carxofa)

Briuat de pollastre al curri (triangle originari del Marroc, fet per la Jamila)

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

Croqueta de gorgonzola

Coca Cardot (Associació cultural que organitza el Cardejocs, ludoteques per a tots els públics i el Cardoterror, festival de terror) de carn picada de vedella de la Soleia, ceba i gratinada amb formatge de vaca de Can Bordoi

Amanida Xató de muntanya (escarola, olives arbequines, calçots, carxofes i salsa romesco)

Musclos de roca del delta a la brasa a l’estil del Tarambana

A triar un plat per persona abans de venir:

Hamburguesa de vedella de la Soleia farcida de formatge de cabra o de verdures o de ceba caramel·litzada o sobrassada de Mallorca o botifarra negra (cal triar el farcit de l’hamburguesa abans de venir)

o

Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet i alls confitats

Beguda inclosa (aigua)

Postres:

Taronja amb canyella i xocolata calenta

Preu: 26€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart