Categoria: L'OLLA.

MENÚ A

El pica-pica inclou:

Xips de moniato

Hummus de cigró menut de la Fanecada amb bastonets de pastanaga

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc fet per la Jamila)

Amanida “Magranes molt” (enciam, bastonets de poma, fruits secs de can Galderic, boletes de formatge de cabra de Can Bordoi i magrana)

Coca de verdures de Cal Cerdà o de la Fanecada

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

Hamburguesa de vedella farcida de formatge de cabra

Pollastre de corral (Més bo) a la brasa

Botifarra esparracada a la brasa amb bolets saltats amb mongetes del ganxet

Bacallà a la llauna

Orada a la brasa

Secret ibèric a la brasa amb patates palla (supl. 4€)

Filet de vedella a la brasa amb verdures o patates palla (supl. 7€)

Beguda inclosa (aigua)

Postres (a triar abans de venir):

Pastís de formatge, sacher, brownie, mel i mató, flam de mató, iogurt o gelat

Preu: 22€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart