Categoria: L'OLLA.

MENÚ A

El pica-pica inclou:

Xips de moniato

Hummus de cigro menut de la Fanacada amb bastonets de pastanaga

Croqueta de trompeta de la mort

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc fet per la Jamila)

Amanida Bosc (enciam, poma, castanyes torrades i bolets amb la seva vinagreta)

Coca de verdures de Cal Cerdà o de la Fanecada

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

Hamburguesa de vedella farcida de formatge de cabra

Pollastre de corral (Més Bo) a la brasa

Botifarra esparracada a la brasa amb bolets saltats amb mongetes del ganxet

Bacallà a la llauna

Orada a la brasa

Secret ibèric a la brasa amb patates palla (supl. 4€)

Filet de vedella a la brasa amb verdures o patates palla (supl. 7€)

Beguda inclosa (aigua)

Postres (a triar abans de venir):

Pastís de formatge, sacher, brownie, mel i mató , flam de mató, iogurt o gelat

 

Preu: 22€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart