Categoria: L'OLLA.

MENÚ A

El pica-pica inclou:

Xarrup de crema de verdura

Hummus de cigró menut de la Fanecada amb bastonets de pastanaga

Croqueta d’espinacs i formatge de cabra

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc fet per la Jamila)

Amanida Xató de muntanya (escarola, olives arbequines, calçots, carxofes i salsa romesco)

Coca de verdures de Cal Cerdà o de la Fanecada

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

Hamburguesa de vedella farcida de formatge de cabra

Pollastre de corral (Més bo) a la brasa

Botifarra esparracada a la brasa amb bolets saltats amb mongetes del ganxet

Bacallà a la llauna amb mongetes del ganxet i alls confitats

Orada a la brasa amb verdures

Hamburguesa vegetal (arròs, llenties, ceba, pastanaga… amb remolatxa o trompetes de la mort o alga nori)

Caneló de col amb verdures de l’hort amb beixamel i gratinat amb formatge de vaca de Can Bordoi

Secret ibèric a la brasa amb patates fregides i reducció de vi negre (supl. 4€)

Filet de vedella a la brasa amb carxofes o patates fregides (supl. 7€)

Beguda inclosa (aigua)

Postres (a triar abans de venir):

Pastís de formatge, sacher, brownie, mel i mató, flam de mató, iogurt o gelat (vainilla,
maduixa, xocolata, iogurt amb gerds o sorbet de mandarina)

Preu: 22€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

Desitgem que gaudiu de les nostres propostes gastronòmiques per a grups. Ja sabeu que la nostra cuina vol ser una cuina d’aquí, de proximitat, que respecta el ritme de la nostra terra i dels nostres camps, del nostre clima, del nostre entorn, cuina del Vallès, cuina ecològica.

En aquest sentit us presentem diferents propostes amb menús per a grups.

Però els menús per grups necessiten una certa preparació abans del dia de l’àpat, i és per això que si no s’avisa prèviament i finalment assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú.

Us agrairem molt que en cas d’algun tipus d’al·lèrgia o intolerància a algun aliment ens ho facin saber al més aviat possible per a organitzar els plats.

Com dèiem, aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Uns productes comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten allò que fan d’una manera bona, neta i justa.

Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart