Categoria: L'OLLA.

MENÚ A

El pica-pica inclou:

Braves

Hummus de cigró menut de la Fanecada amb bastonets de pastanaga

Croqueta d’espinacs i formatge de cabra

Briuat de carn de vedella de la Soleia (triangle originari del Marroc fet per la Jamila)

Amanida d’hivern

Coca de verdures de Cal Cerdà o de la Fanecada

Segons (a triar un plat per persona abans de venir):

Hamburguesa de vedella farcida de formatge de cabra

Pollastre de corral (Més Bo) a la brasa

Botifarra esparracada a la brasa amb bolets saltats amb mongetes del ganxet

Bacallà a la llauna

Orada a la brasa

Caneló de col amb soja texturitzada, verdura, xiitake, beixamel i formatge de vaca

Secret ibèric a la brasa amb patates palla (supl. 4€)

Filet de vedella a la brasa amb verdures o patates palla (supl. 7€)

Beguda inclosa (aigua)

Postres (a triar abans de venir):

Pastís de formatge, sacher, brownie, mel i mató , flam de mató, iogurt o gelat

 

Preu: 22€ per persona

TARAMBANA, restaurant Slow Food

(Els menús per grups necessiten una certa preparació, és per això que si no s’avisa prèviament i el dia de l’àpat assisteixen menys persones de les confirmades, el cost dels no-assistents serà del 50% del preu del menú).

Aquest menú està elaborat amb productes de proximitat, ecològics i de temporada. Comprats a productors que respecten els cicles de la terra i que tracten els seus productes d’una manera bona, neta i justa. Alguns exemples: Pa – Forn Domènech // Verdura – L’hort de Cal Cerdà, La Fanecada, L’hort d’en Pau, L’hort Pla de Munts, La Magalla // Carn de vedella – La Soleia // Carn de porc i embotits – Cansaladeria Casanovas // Formatges, llet, iogurts – Granja de Can Bordoi // Ous – La Tavella // Oli – Can Nualart