Benvingudes al Tarambana
Compartir un àpat al Tarambana és compartir el compromís amb la gastronomia d’entorn, amb la nostra pagesia i ramaderia local, amb els productes de proximitat, ecològics i de temporada! Però també amb Cardedeu, amb el país, amb la cultura, les tradicions, les entitats, i tota aquella gent enamorada de la música i de l’art!
Al Tarambana cuinem il·lusions! El projecte del Tarambana neix de combinar tres de les nostres passions: la gastronomia, la cultura i el nostre entorn, tant social com de territori!
Al Tarambana ens sentim molt propers a la terra i a tot allò que fa possible que els nostres plats estiguin farcits de cultura, nutrients i vitalitat. Aquest sentiment és el que ens empeny a treballar per amarar-nos amb la pagesia del Vallès – la més propera dels camps que ens envolten així com amb totes les persones que fan possible la gran diversitat d’aliments que arriben a la nostra cuina.
Al Tarambana ens agrada ser un escenari obert, un altaveu de difusió de totes les propostes culturals, musicals i artístiques possibles… Volem però, ser simplement un espai de connexió, de descoberta, per això, tota l’economia que genera la cultura dins del Tarambana, és per qui la fa: els i les artistes.
Al Tarambana creiem en la gent que dedica una part del seu temps lliure a compartir il·lusions i projectes dins d’una entitat, per això, ens fa il·lusió, fer-vos un petit homenatge, dedicar-vos el nom d’alguns dels nostres plats i contribuir així, en la nostra mesura, a fer difusió del món cultural popular de Cardedeu.
Tenim la gran sort que a les nostres taules no només s’hi menja o s’hi gaudeix d’espectacles, a les nostres taules s’hi cuinen relacions, amistats, projectes, feines, somnis… i això és gràcies a vosaltres!
Us convidem doncs a gaudir de la vostra estada al Tarambana, i contribuir així també en aquest projecte d’il·lusió compartida, on intentem posar-vos el millor de cada casa al plat!
Bon profit!
Tarambana
Mengem cultura!