Categoria: LA CRÒNICA.

Des del març del 2014, som un dels Restaurants Km.0 -SlowFood Catalunya. La cuina de proximitat, la col·laboració amb els proveïdors ecològics i del nostre entorn ha estat sempre una de les nostres prioritats. Tal i com expliquem sempre:

“Volem suggerir aliments de qualitat i saludables, tant per les persones com pel nostre entorn. Una gastronomia de proximitat, de productes de quilòmetre zero i en bona part amb certificació ecològica. Productes d’una pagesia propera per a una cuina compromesa i molt vinculada al territori.
Si “com el Vallès no hi ha res” – ens deia en Pere Quart-, què millor que els productes de la nostra comarca, i les receptes de la seva rica cultura gastronòmica, fets al nostre forn de brasa.
Us oferim, doncs, una carta elaborada essencialment amb productes d’aquí, catalans, i aprofitant el que ens dóna la terra en cada estació de l’any. A punt per ser gaudits, ben maridats amb les cerveses artesanes i els vins del nostre país.”

Acte d’entrega del distintiu SlowFood renovat – Cervera, 12 de març de 2018

El Tarambana està molt satisfet i orgullós de tenir i mantenir aquesta acreditació; pel que significa per al nostre projecte gastronòmic i cultural.

Ja ho sabeu, al Tarambana, a poc a poc i bona menja!

Notícia de Ràdio Televisió Cardedeu – 3 de març 2014

Notícia de Ràdio Televisió Cardedeu – 4 de març 2014

Què és Slow Food?
Slow Food és una associació eco-gastronòmica sense ànim de lucre fundada a Itàlia l’any 1989 i que actualment es troba representada en 122 països diferents. Neix per fomentar una cultura gastronòmica basada en els aliments bons, nets i justos. Els cuiners d’Slow Food s’uneixen amb la xarxa mundial Terra Madre per crear un model alternatiu de producció i consum d’aliments. Es treballa amb la pagesia propera i s’ofereix la màxima qualitat als clients.

Més informació a: http://www.km0slowfood.com/blog/nota-de-premsa-km0-2014-2/#sthash.QQYCvNFt.dpuf