Categoria: L'OLLA.

Dijous 23 a les 20h, l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana i l’Editorial Gregal es complauen a convidar-vos a la presentació-debat del llibre ELS NOUS BÀRBARS.

APRENDRE A MENJAR
Els aliments, el menjar, s’ha convertit en el negoci més gran del món.
Però, mengem més bo i més sa que abans?

Per a la major part dels ciutadans, les famílies ja no són ara el lloc on s’aprèn a menjar i on s’ensenya els fills a cuinar.
Com resoldre una qüestió tan important per a la salut i la vida diària de tothom?

Dijous 23, a les vuit del vespre, ens trobarem a l’espai cultural i gastronòmic Tarambana de Cardedeu per parlar-ne i discutir-ne amb Rossend Domènech, autor del llibre “Els nous bàrbars” (editorial Gregal).

Els temes que sorgiran al debat són molts i se n’hi poden afegir molts més: Què és un aliment ecològic? Un aliment Km0? Els aliments industrials estan legalment enverinats? Estem perdent l’herència alimentaria que havíem rebut dels nostres pares i avis? L’escola es pot substituir a les families, ensenyant a menjar bo i sa?…

____________________________________________________________

ELS NOUS BÀRBARS

amb l’autor Rossend Domènech

No estem en una crisi més o menys llarga, sinó en un canvi d’època de la Història. Quan succeeixen aquests canvis arriben sempre els forasters, les novetats, els bàrbars. N’hi ha de positius i de negatius. En tot cas, posaran fi al nostre sistema de vida. Només sobreviuran els que s’adaptin millor al nou ecosistema.

_____________________________________________________________