Categoria: L'OLLA.
Benvolgudes i benvolguts,

Des de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental us convidem a la 5a Taula Territorial de l’Economia Social i Solidària, que tindrà lloc el proper dimarts 9 de juliol, de 17 a 19.30 h, a l’Espai Tarambana de Cardedeu (veure mapa).

En aquesta ocasió el tema central de l’acte seran les “Propostes de transició cap a una comarca agroecològica”. Entenem l’agroecologia com aquell enfocament teòric i metodològic que persegueix l’increment de la sostenibilitat agrària, integrant disciplines de les ciències naturals i socials.

Des d’aquest sentit, per nosaltres l’agroecologia tracta d’analitzar tot tipus de processos agràris en el seu sentit més ampli, de tal manera que els cicles minerals, les transformacions de l’energia, els processos biològics, i també les relacions socioeconòmiques, són investigades i analitzades com un tot.

L’objectiu principal de l’acte és el de treballar conjuntament i de manera participativa per posar sobre la taula els principals esculls o problemàtiques que es troben les diferents organitzacions (grups de consum, productors/es i personal de les administracions locals) a l’hora de dinamitzar el sector agroecològic al Vallès Oriental, amb la intenció de cercar possibles mecanismes d’ajuda i col·laboració entre elles.

Programa:

  • 17.00 h – Benvinguda a càrrec de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental
  • 17.15 h – Distribució per grups de treball temàtics: producció, consum o administració pública. Explicació de cada projecte i de projectes específics i singulars que s’estinguin duent a terme. Posada en comú de la tasca feta amb anterioritat, a través de la documentació entregada prèviament a cadascú per part de l’Ateneu Cooperatiu.
  • 19.00 h – Posada en comú al plenari i debat final.
  • 19.30 h – Piscolabis Km0
Formulari d’inscripció
Us hi esperem!

Salutacions cordials,
L’equip de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

__
Per a més informació: