Categoria: L'OLLA.

CuRAT: Concurs de plats cuïnats amb ratafia
Inscripcions gratuïtes a tarambana@tarambana.cat

BASES DEL CONCURS

 1. Es pot presentar al Concurs qualsevol persona, individualment o formant part d’un col•lectiu (millor avisar abans per correu a tarambana@tarambana.cat).
 2. Per participar, cal presentar un plat en l’elaboració del qual hi tingui un paper destacat la ratafia. Cal presentar un sobre tancat on hi constarà la recepta, inclosos els ingredients i l’elaboració. A fora el sobre, ha de constar-hi el nom del plat per poder-lo identificar. Aquesta informació ha de ser al Tarambana el dia abans.
 3. Cada participant pot presentar només un plat.
 4. Els plats poden ser freds o calents, i amb els ingredients bàsics i la presentació que es vulgui. El Tarambana proporcionarà la vaixella; si es vol presentar el plat amb alguna vaixella que no sigui al restaurant serà cosa de cada participant dur la que li convingui.
 5. Els participants portaran de casa tots els ingredients per tal de poder elaborar el plat que hagin pensat. Tenint en compte que el concurs se celebrarà en dissabte, durant l’estona del concurs, els concursants podran anar a comprar el que els manqui però haurà de ser el mateix concursant qui ho faci. Podrà deixar algú al càrrec del plat mentre va a comprar el que calgui.
 6. El Tarambana proporcionarà fogons, butà, forn (a compartir entre els concursants), microones (a compartir entre tots els concursants que el necessitin) i fregidora (ídem). Cal informar a l’organització dels estris es necessitaran per si se n’han de menester més d’un.
 7. La recepta s’haurà de fer in situ, es comptarà amb una hora i mitja (cronometrada) per realitzar la recepta i presentar-la. Si alguna elaboració necessita de més temps (marinats, dessalats,…) es podrà dur feta de casa.
 8. S’haurà de presentar un plat al jurat i com a mínim 5 racions més que podrà tastar el públic assistent.
 9. En cas d’empat al jurat, la decisió serà per votació popular
 10. La presentació de les receptes i dels plats al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
 11. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri. El veredicte del jurat serà inapel·lable i, si s’escau, pot declarar-se desert el premi.
 12. Totes les receptes seran compartides per tal que qui vulgui en pugui fer una còpia.
 13. El plat guanyador formarà part de la carta del Tarambana durant la temporada tardor-hivern
 14. Hi haurà un Primer premi, un Segon i un Tercer.
 15. Podran participar un total de 10 concursants.

I també: el concurs és gratuït i el Tarambana convida a esmorzar a tots els participants.