Categoria: L'OLLA.

MARIALLUÏSA
Dissabte 28 de març a les 19:00h

Entrada:
8 euros anticipada a Entradium: https://entradium.com/events/marialluisa-a-cardedeu
10 euros a taquilla

MARIALLUÏSA – ÉS PER TU I PER MI
BR124, 2020
Després de sorprendre amb seu EP de debut “Pren-t’ho amb calma”, que els va obrir les portes dels principals festivals del país, Marialluïsa irromp aquest 2020 amb el seu esperat primer LP, “És per tu i per mi”, produït per Jordi Matas.

El nou disc aporta una nova dosi de cançons senzilles però preciosistes, que s’enlairen sobre melodies brillants i sons atmosfèrics. Hi trobem tornades addictives com les de “Mala sang”
o la inicial “Gira-sol”; atmosferes líquides (“Estrès”, “El gest”), paisatges onírics (“Miracle”) o balades quasi èpiques com “Nica”. Cuidant sempre cada mínim detall del so.

Però “És per tu i per mi” és, sobretot, un drama post-adolescent sobre la transcendència vital. Cançons que parlen d’impulsos, passions, diversions i, finalment, de l’amor que anem trobant pel camí mentre se’ns escapa inexorablement la resposta final.

Com a complement de luxe a tota la música, el grup igualadí aporta també una experiència interactiva que permet submergir-se visualment en cadascuna de les nou cançons del disc, a través del web oficial i de les seves xarxes.

Marialluïsa són Pau Codina (veu i guitarra), Carles Guilera (guitarra elèctrica i teclats), Andreu Dalmau (baix) i Pol Mitjans (bateria). Per aquest nou disc han confiat en la producció de Jordi Matas, amb
col·laboradors com Panxi Badii a la gravació o Yves Roussel al mastering.

La presentació oficial en viu tindrà lloc el 19 de març 2020 a la sala Apolo [2] de Barcelona, i seran, pocs dies més tard, amb nosaltres al Tarambana.