Categoria: L'OLLA.
“Fins demà o la propera metamorfosi” (Satélite K, 2018) de Guiem Soldevila

Entrada: 7€

El nou disc del músic, cantant i compositor menorquí Guiem Soldevila “Fins demà o la propera metamorfosi” s´edita el febrer del 2018 sota la discogràfica catalana “Satélite K”.  Gravat entre França, Barcelona i Menorca, “Fins demà o la propera metamorfosi” compta amb un gran equip de músics i col·laboracions de renom dins del panorama català com Gemma Humet o Cece Giannotti que faran del directe una experiència musicalment intensa i visualment cuidada.

L’esperat disc del músic marca un nou cicle en la seva trajectòria artística donant pas a un llenguatge personal on la música s’expandeix des del pop al clàssic, del folk a l’electrònica o del rock a la sensibilitat acústica.

Aquest no és tant un disc d’un cantautor com el d’un músic inquiet que, més enllà d’etiquetes, canta, arranja i produeix cançons que ens parlen de girs inevitables, dubtes, miracles, vels o narcisos que tots portem a dins.

El disc ja s’ha presentat al Teatre Principal de Maó, al Teatre Xesc Forteza de Palma i al Festival Barnasants (Auditori Barradas, BCN).

Durant l’estiu Guiem Soldevila realitzarà més de 40 actuacions a Sa Cova d’en Xoroi (Menorca), a més de presentar el nou disc a diferents indrets de Les Illes, Catalunya i França.

WEBwww.guiemsoldevila.com

TEASER DISChttps://youtu.be/n50tpMl1tk8

VIDEO-CLIPhttps://youtu.be/uDH3gMmBYGM

SPOTIFYhttps://open.spotify.com/album/5tQuyN6T9w7On1XfGnGl8T?si=n-y2zoFCTXynGhn87W1Dnw