Categoria: L'OLLA.

SEMBRADOS, en concert
Diumenge 23 de setembre a les 18:00h

Entrada: Aportació voluntària per als artistes

Sembrados és un duet nascut l’any 2015. Amb base folk, però amb l’essència del format de cantautor presentem el nostre primer EP, “La cosecha del bucle” (2016), amb set temes inèdits.

Som de Les Franqueses del Vallès i portem molts anys immersos en el món musical d’alguna manera o altra. Hem tocat i cantat en diferents bandes, hem participat en obres de teatre i espectacles musicals de tipologia diversa, però finalment, després d’haver presentat les nostres pròpies cançons en alguns llocs de la comarca i d’haver rebut la resposta del públic, hem decidit enregistrar-les i crear el nostre àlbum, obrint-nos pas a un nou món dons de l’àmbit musical.

Sembrados sorgeix de la necessitat d’expressar neguits, dubtes i possibilitats latents en el dia a dia de les nostres vides, i de les ganes de compartir amb el públic el moment i crear-ne de nous, de diferents, d’especials…

Les cançons del disc no deixen de ser petites històries, properes, íntimes… que es va teixint entre melodies, silencis, poesies, clars i obscurs. I com que cada un de nosaltres viu la seva pròpia història, amb les seves preguntes, les seves incògnites, els seus infinits camins, portes i finestres, què millor que poder-les compartir, i qui sap, potser entrellaçar-les, reconèixen-s’hi, o fins i tot, trobar-les idèntiques o totalment separades de la realitat de cadascú. Sigui com sigui, un petit viatge musical que pretén crear ambients i sensacions, paisatges i emocions. Música que surt del cor, per arribar, si pot ser, al cor de l’oient.

Intèrprets:
Marta Torrent Bonet: cantant i autora dels temes.
Jaume Giménez Arnal: guitarra.