Categoria: L'OLLA.

Eduard Iniesta, reconegut compositor creador d’una música singular, potent i emotiva que fa que quan l’escoltis, la identifiquis com a seva sempre defugint qualsevol etiqueta.

El passat 2019, ha publicat White Hole, el seu novè treball en discogràfic. La presentació d’ell va ser en el marc de la Fira de la Mediterrània de Manresa 2019

A White Hole, Eduard Iniesta s’endinsa en un rock d’autor de gran atracció i com sempre, provist del seu propi segell de compositor. Estem davant un disc que mira cap a un futur sense perdre mai les seves arrels. Per tot això, White Hole és pop, jazz, rock ,és folk i alhora, no és res de tot això. És simplement, Eduard Iniesta.

White Hole li està reportant moltes satisfaccions: la seva posició com a núm. 86 dins els millors discs d’Europa 2019 com a únic disc català a 20 posicions del disc darrer de Rosalia o la seva nominació com a creador d’una de les 5 millors cançons del 2019 i que atorga el Celler Vall-Llach dins els Premis Terra i Cultura són alguns exemples.

Al Tarambana, Eduard Iniesta en solitari no només presentarà White Hole si no també farà un repàs a la seva carrera. Una vetllada màgica on els sons de les cordes dels instruments d’Iniesta transportaran als espectadors a un viatge especial i a la vegada a la llibertat d’estils/etiquetes.

Serà dissabte 22 de febrer a les 19h.
Entrada: 5€