Categoria: L'OLLA.

Un any més tindrem una sessió prèvia de curtmetratges al Tarambana. El dijous 17 d’octubre, a partir de les 22h farem la presentació del Cardoterror XIV i a continuació projectarem una selecció de curts cedits pel Festival Cryptshow (Apologia del Terror de Badalona).

Seran els següents:
MAW – Any 2018 – Bèlgica – Director: Jasper Vrancken – Durada: 16min
Richard té una fantasia inusual: Li atrau sexualment l’idea de ser menjat per un animal o un monstre. A través d’un contacte coneix al misteriós Max, amb qui tindrà l’oportunitat d’acomplir la seva depravada fantasia.

LE BLIZZARD – Any 2019 – Andorra – Director: Alvaro Rodriguez Areny – Durada: 11min
Segona Guerra Mundial. Marie, una refugiada francesa, es desperta ferida i desorientada enmig d’una tempesta de neu. Davant seu, un misteriós bosc la separa de la seva filla.

LA NORIA – Any 2018 – Espanya – Director: Carlos Baena – 11min
Un nen al qui li agrada dibuixar i muntar sínies de joguina es troba amb unes estranyes criatures que li canviaran la vida.

BAILAORA – Any 2018 – Espanya – Director: Rubin Stein – 14min
Una guerra. Una nena. Un somni… Nominada als premis Goya 2019, Bailaora és el tercer curtmetratge de de la trilogia Luz & Oscuridad de Rubin Stein després dels multi premiats Nerón
i Tin & Tina.

A WRECK IN PARADISE – Any 2018 – França – Director François Zaidi – 16min
Un home borratxo que s’ha estavellat amb el seu cotxe es troba en el Bar Faustian amb un conjunt de regles estranyes, però podria aconseguir una noia… El destí està a punt d’oferir-li la
seva última oportunitat. La podrà aprofitar?