Categoria: L'OLLA.

BASES DEL CONCURS

1- La ratafia s’ha d’entregar dins d’una ampolla de vidre de mig litre sense etiquetes ni distintius.
2- A part, caldrà lliurar un sobre tancat amb les dades del concursant (nom i cognoms, adreça, correu electrònic i el telèfon del participant).
3- La ratafia ha d’estar elaborada artesanalment amb nous verdes – ingredient característic i indispensable-.
4- La ratafia ha de ser de l’any 2017.
5- Es podran entregar les ratafies a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana fins a les 22h del divendres 17 de novembre.

ALTRES ASPECTES DEL CONCURS
*Hi haurà importants premis pels guanyadors i per tots els participants.
*El jurat estarà format per diferents persones i experts en la matèria. La decisió del jurat es inapel·lable.
*L’organització no retornarà la ratafia restant per poder-ne fer un tast popular entre els concursants i la resta d’assistents.
*Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà l’organització segons el seu lliure criteri.
*La participació implica la total acceptació de les bases del concurs.

Tots els participants tindran obsequi.

COL·LABORADORS:

LA TAVELLA
FORN DOMÈNECH
OLI CAN NUALART
ART CERVESERS
CAN BORDOI
CAL CERDÀ
L’ESQUELLOT
LA FANECADA
CANSALADERIA CASANOVAS
L’HERBOLARI D’EN PEPE
CERVESA SANT JORDI
CELLER EUDALD MASSANA
GASTROART
0 PUNT 7 VALLÈS

Restaurants:
El Bellver – Tagamanent
Capicua – Cerdanyola del Vallès
El Jardí – Parets del Vallès
Esbiosfera – Cardedeu
Tarambana – Cardedeu