Categoria: L'OLLA.

Presentació del llibre “I tu, sols tu” amb l’autora Isabel Canet Ferrer
Divendres 28 de febrer a les 20h

Una cançó sempre és molt més que una cançó. Però, d’on prové el poder de marcar-nos tan profundament? Com és capaç d’infiltrar-se en els nostres sentiments més íntims? Com aconsegueix formar part de nosaltres per sempre més? Els protagonistes d’aquestes històries estan marcats per les flamerades d’aquests interrogants. Un collage de vides que, de vegades, troben en la música raons per a tirar endavant i abordar els conflictes i les crisis dels nostres dies.

A I tu, sols tu, l’escriptora Isabel Canet Ferrer ens emociona amb narracions basades en cançons de Zoo, Obrint Pas, El Diluvi, Gener, Pupil·les, Feliu Ventura, Tardor, Pau Alabajos…. Històries que ens parlen d’absències, soledats, amors, maltractaments, esperances. Amb pròleg de Flora Sempere, cantant d’El Diluvi, aquest conjunt de relats és un mosaic de sentiments teixits per una banda sonora que ens fa bategar a cada paraula.

_______________

Escrits en primera i tercera persona, els tretze relats que componen el llibre descriuen històries personals de tall realista sobre relacions amoroses,
contades i/o protagonitzades majoritàriament per dones. L’amor sembla necessari, però els homes no estan preparats per a viure’l, les dones són massa somiadores i poc realistes, i sovint esdevenen les víctimes.
Totes les històries estan referides al present més actual. Un present del segle XXI, tant pel que fa als referents de comunicació personals o socials, com a l’aparició d’emigrants en pastera, emigrants sense papers, camps de refugiats, violència masclista, aturats, estatus laboral, societat patriarcal…
(Rafa Gomar)

_______________

Editorial Sembra Llibres