Categoria: L'OLLA.

Cuchara presenta un taller per descobrir fermentats locals que podem fer amb la tècnica del kimchi coreà.

El kimchi és l’acompanyament més habitual del menjar a corea i qui l’ha tastat sap perquè: intens, picant, salat i umami, omple la boca, i realça els altres aliments.
Amb el nostre taller ens proposem:
· Conèixer la tècnica bàsica per fer kimchi, a partir de la qual podrem fer les nostres pròpies adaptacions.
· Acostar el kimchi a casa nostra utilitzant els ingredients d’aquí i de temporada.

Mentre elaborem diverses receptes entre totes anirem parlant de les bases de la fermentació de verdures.
Farem un tastet d’alguns kimchis fets per nosalttres i us podreu endur els que preparem al taller per continuar el procés a casa.
Incloem un dossier amb teoria, receptes i recursos.

Els nostres tallers estan pensats per a tothom, no cal tenir coneixements previs de cuina ni fermentació perquè treballem des del punt en que ens trobem cadascuna i al que podem arribar entre totes.

Dissabte 24 de novembre de 10 a 13h.
Al Tarambana, Espai Cultural i Gastronòmic:
C/ Bellsolar cantonada C/ Barcelona (Barri L’Estalvi)
08440 Cardedeu
Cost: 20€
(Si el cost és un problema, parlem! Acceptem moneda social i altres formes d’intercanvi)
Més info i inscripcions: hola@cuchara.cat

Cuchara som Carolina Zerpa i Marta Solans, ens trobareu a Facebook i Instagram com a @muchacuchara.