Categoria: L'OLLA.

MENÚ DE CAP D’ANY AL TARAMBANA (cal fer reserva prèvia per dinar – Preu: 35€)

APERITIUS

Xips de carxofa del Prat

Croqueta de cua de bou amb rossinyols

PRIMERS (a triar abans de venir)

Caneló de galta de vedella amb beixamel trufada

Carpaccio de vedella de la Soleia i parmesà de cabra de Can Bordoi

Escudella barrejada (especial persones vegetarianes)

Amanida xató (bacallà, calçots, carxofes, arbequines, romesco,…)

Escudella “com cal”

SEGONS (a triar abans de venir)

Filet de vedella de la Soleia amb salsa de formatge

Entrecot de vedella de la Soleia amb carxofa a la brasa

Espatlla de xai al forn (en cocció de 8 hores) amb espècies i verdura a la brasa

Cruixent de confit d’ànec amb mel i patates confitades amb romaní

Llenguado a l’all cremat

Calamars farcits

Llom de bacallà a la brasa amb tomàquet confitat

Caneló de col amb verdures de l’hort amb bolets (trompetes, rossinyols,…), soja texturitzada i beixamel de castanyes (especial persones vegetarianes)

POSTRES

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i

Assortit de bombo, arrugat i borrego (Hi Som, fets a Cardedeu)

CELLER

Vi negre NALTRES

Vi blanc i cava l’OLIVERA